Acord de prelucrare a datelor cu caracter personal și de primire a informărilor privind vânzările (Newsletter)

Prin prezentul îmi exprim acordul față de prelucrarea datelor cu caracter personal identificate anterior pe care le-am furnizat în mod voluntar către Heinrig Impex Filiala Bucuresti pentru a permite acestei companii să îmi trimită informări periodice privind vânzările, în formatul/având conținutul caracteristic unui Buletin informativ (Newsletter), pentru ca acestea să îmi fie trimise electronic la adresa de e-mail indicată mai sus. În ceea ce privește cele indicate anterior, prin prezentul declar că am cunoștință de Informațiile privind Regulile de Procesare și Protecție a Datelor personale [3] disponibile pe site-ul web al Heinrig Impex Filiala Bucuresti.

Am fost informat că Heinrig Impex Filiala Bucuresti este operator de date cu caracter personal, cu sediul social în: Str. Sabinelor 104A, Sector 5, 050854 Bucuresti. Cunosc faptul că în cadrul prelucrării datelor cu caracter personal, operatorul datelor nu va lua nicio decizie automată și nu va efectua nicio creare automată a profilului. Prin prezentul, îmi exprim acordul liber și voluntar, având cunoștință că pot reveni asupra acestuia în orice moment.

În același timp, prin prezentul îmi exprim acordul de a primi informări privind vânzările sub forma/de conținutul specifice: unui Buletin informativ (newsletter), prin e-mail, la adresa indicată mai sus. Prin prezentul, îmi exprim acest acord liber, voluntar și având cunoștință de faptul că pot reveni oricând asupra acestui acord.

 

Prețurile produselor prezentate pe website au caracter strict informativ și pot suferi modificări în funcție de fluctuațiile cursului valutar, precum și magazinul din care se face achiziția. Pentru informații exacte privind prețurile produselor, vă rugăm să luați legatura cu magazinul de unde doriți achiziția.